svētdiena, 2010. gada 15. augusts

bīstamie noslēpumi

Lietaina un zibeņiem bagāta svētdienas pēcpusdiena tiek pavadīta sveču gaismā,jo kaut kā bail slēgt iekšā kādu elektronisko ierīci vai vēl labāk,pieslēgt datoru pie strāvas. Tas jau nu būtu pilnīgs neprāts. Jāsaka,ka pēdējo 2 mēnešu laikā esam kļuvuši daudz atkarīgāki no dabas stihijām un tā izraisītajām problēmām. Vienu brīdi tik karsts,ka liekas,ka tūlīt metīšos zem aukstas dušas,otrajā brīdī steidzies izslēgt visu,kas vien izslēdzams,lai zibens neiesper. Bet nu, dīvainie laika apstākļi ir tikai patīkams ievads tam, ko es jums vēlos pastāstīt un par ko vakar varēju tikai šausmināties un brīnīties.
Domājams,ka vairumam no jums vārdi ''Illuminati'' vai ''Masoņi'' , šķiet svešs. Jāsaka,ka tāda lieta pastāv ļoti ilgi,tikai līdz mums tā īsti lāgā vai nu nav nonācis, nav stāstīts vai arī vienkārši ir ticis slēpts un noklusēts. Ir grūti to visu izstāstīt,tas pašam jāredz,pašam ir jāmeklē. Katrā ziņā ar cilvēkiem,kuriem esmu runājis un stāstījis,šī lieta ir ieinteresējusi un tie vēlas uzzināt ko vairāk. Bet tas jau nu ir katra paša kompetencē,ko viņš grib un vēlas redzēt un uzzināt. Gribu pateikt tikai to,ka tā noteikti nekādā veidā nav salīdzināma ar sektu,tas ir kas pilnīgi savādāks,daudz noslēpumaināks un daudz reālāks.
Šeit runa vairāk ir par Illuminati,kas man vairāk ir ieintriģējusi. Jo vairāk tiek uzzināts,jo vairāk šķiet,ka tas viss kaut kādā veidā ir cieši saistīts ar mūsu dzīvēm,bet mums tas nav ieraudzīts. Vienā brīdī jūsu prātus jau var pārņemt paranoja par to,ka visur ir viena sazvērestības teorija un visur ir kāda doma vai netieša darbība saistīta ar Illuminati. Katrā ziņā,uzskatu,ka tas ir cieši saistīts ar pašu cilvēci,tās dzīvi un turpmāko attīstību.
Skeptiķi noteikti apgalvos,ka esmu ieracies par dziļu vai gluži otrādi - nezinu neko. Laiks rādīs un ja jau esmu uzgājis šai lietai,tad noteikti tam tā bija jābūt.

Līdz drīzam..

Edvards.

1 komentārs:

  1. Par Illuminati neesmu tik daudz dzirdējis, bet par Masoniem pirmo reizi izdzirdēju pagājušajā gadā un mani šī visai noslēpumainā organizācija ieinteresēja. Pat sāku mazliet rakņāties pa gūgli, lai kaut ko vairāk uzzināt, bet informācija latviešu valodā bija visai skopa, taču vēlme tobrīd lasīt garus tekstus angliski nebija. Šī gada sākumā pa LTV1 raidījumā "Jauna nedēļa" bija neliels sižets par Masoniem, ko arī noskatījos. Vēl vairāk informācijas par Masoniem ieguvu no š.g. 25. jūlija Sestdienas numura, kurā ir diezgan garš raksts par Masoniem un brīvmūrniekiem (ja ir vēlme izlasīt, dod ziņu ;)), kā arī intervija ar vienu no Itālijas Masoniem.
    Kaut kā nebrīnītos, ja redzētu īstus pierādījumus, ka pasaulē ir kādas organizācijas, kas pārvalda galvenos notikumus un visu ir pamatīgi izshēmojušas. Arī Latvijā tas ir reāli iespējams. Turpināšu meklēt informāciju.

    AtbildētDzēst